Peuteropvang

De Ottertjes

Peuteropvang de Ottertjes biedt een stimulerende omgeving waarin peuters contact maken met andere kinderen, samenwerken en waardevolle sociale vaardigheden ontwikkelen, zoals het delen van ervaringen en speelgoed. Ons programma is zorgvuldig ontworpen om peuters op een speelse en creatieve manier voor te bereiden op de basisschool.

Bij De Ottertjes werken we met boeiende thema's die nauw aansluiten op het curriculum van de kleuterklassen. Dit zorgt voor een naadloze overgang en legt een solide basis voor een soepele overgang naar de basisschoolomgeving. We geloven in het belang van een gestructureerde aanpak die inspeelt op de nieuwsgierigheid en ontwikkelingsbehoeften van elk kind.

Als VE (Voorschoolse Educatie) locatie biedt De Ottertjes extra ondersteuning voor kinderen die behoefte hebben aan meer begeleiding, vooral op het gebied van taalontwikkeling of motorische vaardigheden. Ons toegewijde team van professionals zorgt ervoor dat elk kind de individuele aandacht en begeleiding krijgt die het nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen.

Bij Peuteropvang De Ottertjes zetten we ons in voor het scheppen van een veilige en vertrouwde setting waarin elk kind de ruimte krijgt om te floreren en zijn individuele persoonlijkheid te ontplooien. We koesteren de kans om samen met ouders en verzorgers de initiële stappen van hun kind op het boeiende pad van leren en ontdekken te begeleiden.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 - 12.30 uur
 

Bekijk hier het GGD rapport

LKR-nummer: 156 964 703

Vragen of aanmelden

Heeft u vragen of interesse in peuteropvang De Ottertjes? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kindplanning en Plaatsing via de telefoon (keuzemenu 1) of e-mail.