Buitenschoolse opvang

Wiplala

BSO Wiplala is een plek waar geen enkel moment van verveling te bekennen is. Bij BSO Wiplala streven we ernaar om een levendige en stimulerende omgeving te creëren waar kinderen dagelijks kunnen genieten van een gevarieerd programma, waardoor elke dag een waar feestje wordt om er te zijn.

De kinderen worden actief betrokken bij een gevarieerd programma dat aansluit bij hun interesses en leeftijdsgroep. Of het nu gaat om creatieve knutselsessies, actieve buitenspellen, educatieve activiteiten of gewoon gezellige momenten om samen te zijn, BSO Wiplala zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is.

De enthousiaste en toegewijde medewerkers van BSO Wiplala streven ernaar om een veilige en positieve omgeving te bieden waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen, nieuwe vaardigheden kunnen ontdekken en vriendschappen kunnen opbouwen. Ons team staat garant voor een afwisselend en uitdagend programma dat aansluit bij de energie en nieuwsgierigheid van elk kind.

Bij BSO Wiplala geloven we in de kracht van afwisseling en stimuleren we de kinderen om hun eigen interesses en ideeën te delen. Of het nu gaat om sportieve activiteiten, kunstzinnige projecten of gewoon ontspannen momenten om te socializen, we zorgen ervoor dat BSO Wiplala een plek is waar kinderen met plezier naartoe komen en waar ouders vertrouwen hebben in de kwaliteit van de opvang.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
14.00 tot 18.30 uur
 

Bekijk hier het GGD rapport

LKR-nummer: 971 183 521

Vragen of aanmelden

Heeft u vragen of interesse in BSO Wiplala? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kindplanning en Plaatsing via de telefoon (keuzemenu 1) of e-mail.